Gastenboek

Prachtig !, 'The undefinable shape of infinite love' & bijhorend gedicht.Respect!Groetjes uit Belgiê

The aristocratic cultivation.

Mijn hoge waardering voor uw nieuw werk 'the aristocratic cultivation'.

????

Je schrijven is al net zo mooi als je vakwerk!!!!En zo waar, doe datgene wat je wilt doen, met passie, dan geeft het energie en je straalt !!!!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 33 reviews

Prachtig !, 'The undefinable shape of infinite love' & bijhorend gedicht.Respect!Groetjes uit Belgiê

The aristocratic cultivation.

Mijn hoge waardering voor uw nieuw werk 'the aristocratic cultivation'.

Bijzonder je te hebben ontmoet

Een bijzondere ontmoeting op een terrasje in Rojales, waar je mij vertelde over je werk. De reportage op Youtube geeft een heel goed "beeld" van jou en je passie. Ik heb met plezier naar je geluisterd en met evenveel plezier de reportage bekeken. Je bent een bijzondere kunstenaar !

waanzinnig

jan carel geweldig indrukwekkend waar je op dit moment mee bezig bent. de nijntjes van xander krijgen een nog grotere betekenis als je weet dat ze gemaakt zijn door zo'n fastische beeldhouwer.ik kwam niet meer los van de site in een woord WAANZINNIG.

geweldig

Hallo Jan-Carel.Wat heb ik genoten bij het zien van jouw prachtig werk.Ik zie door jou Gods Handen aan het werk.Heel veel succes.Met vriendelijke groeten.Leni.

Indrukwekkend

Het was inderdaad erg spannend afgelopen vrijdag. Je hebt een idee en bespreekt dit met de kunstenaar en dan moet je het als opdrachtgever 'loslaten'. Wij waren zeer aangenaam verrast door de wijze hoe jij 'wie wij willen zijn als school'(=identiteit) hebt weten vorm te geven. Mooi hoe jij ons als leerkrachten uitleg kon geven over de gedachten achter dit kunstwerk. We zijn benieuwd wat onze leerlingen er morgen van zullen vinden.

Natuurlijke vrijheid

Superleuke opdracht en uitdaging, de boom was lekker groot en er zat een hoop potentie in, Ik kan begrijpen dat je, toen je met de kinderen gesproken had, meteen de beesten erin zag zitten. Zo mooi hoe je ze eruit hebt gehaald en het tóch een boom is gebleven:)))

Ontroerend mooie kunst!

De hand van God heeft jou, Jan-Carel, vast geraakt en gemaakt als je dit zo kunt uitleggen en verbeelden, ik ben zeer diep onder de indruk!
Hartelijke groet Emmy

De creatie

Een mens en een stuk van een boom…door de vraag aan elkaar verbonden en als antwoord..de diepgewortelde schepping van de gedachte…de creatie..

Kunstwerk met diepgang

Wat een prachtige gedachten die dit uitdagende kunstwerk diepgang geven.
Heel aangrijpend , veel succes en een hartelijke groet.
Dineke Bokkers

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»