€ 8.500,-

(Prijs is inclusief BTW)

De AJAX tafel van Nederland

Deze Ajax tafel is voor de echte Ajax fan!! Jan-Carel heeft namelijk een tafel gemaakt met het oude Ajax logo/embleem in het tafelblad. Voordat hij begon heeft hij een poll op het internet gehouden omtrent de keuze welk logo te gebruiken. Er is natuurlijk het logo dat momenteel door Ajax wordt gebruikt. Je hebt het oude logo, maar ook combinaties van die twee. De uitkomst van de poll was het oude logo, eigenlijk koos bijna iedereen daarvoor. Sommigen kozen voor de combinatie, maar niemand voor het echte logo dat momenteel wordt gebruikt. Kortom, de keuze was niet moeilijk omdat dit oude logo wat interessanter is om uit te houwen in plaats van de 11 strepen die een gezicht verbeelden in het nieuwe logo. Eigenlijk zat er in het combinatie logo de meeste uitdaging, maar er is toch gekozen om een echt bestaand logo te maken en daarom het oude logo.

De tafel

Het Ajax logo wordt uitgehouwen op een formaat van 75 cm doorsnee in een 10 cm dik SUAR houten blad. Dit blad heeft een formaat van 100 x 115 cm. Wanneer het logo gereed is word deze afgevuld met een glasheldere epoxy giethars zodat er weer een vlak geheel ontstaat en de tafel weer is te gebruiken waar deze voor is bedoeld. De bedoeling is dat er een metalen bar onderstel onder komt zodat de tafel als een sta/bar tafel kan fungeren. Net als de tafel die ik voor Max Verstappen heb gemaakt (Klik hier voor foto’s van de Max Verstappen tafel).

Onderaan deze rubriek vind u de video’s met o.a. een filmpje van de ‘Making of’.

AJAX oude logo | Beeldhouwer Jan-Carel Koster
AJAX oude logo | Beeldhouwer Jan-Carel Koster

Geïnteresseerd

Bent u geïnteresseerd in deze AJAX tafel!? …… Dat kunnen wij ons voorstellen. De tafel staat momenteel in de showroom bij Zwaartafelen te Amersfoort. Hier kunt u hem in het echt bewonderen. Want de tafel is in het echt nog mooier dan u zich nu kunt voorstellen. Natuurlijk kan het ook zijn dat u bijvoorbeeld een Feyenoord fan bent, dan is deze tafel niet het geen u in huis wilt halen. Maar wees gerust, Jan-Carel maakt deze tafels in opdracht. U wenst en hij maakt ….. Kijk maar eens naar dit logo van een LAMBORGHINI.

Vul onderstaand formulier in en u bent de eigenaar van dit pronkstuk. Of wenst u aanvullende informatie? Stuurt u dan een mail naar:

 contact@jancarelkoster.com

De AJAX Tafel van Nederland

De finishing touch van deze tafel

BESTELFORMULIER

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews

Pin It on Pinterest