EXCLUSIEf BUREAU SCULPTUUR

In samenwerking met Zwaartafelen en Meubelmaker Fred Gorter heb ik een exclusief bureau sculptuur ontworpen en gerealiseerd. Het is een Bureau Sculptuur, geheel gemaakt uit massief eiken.

De Laden

In deze sculptuur zijn 8 laden verwerkt waarvan er 4 zijn te zien. Twee zijn geheel weggewerkt in de sculptuur en de andere 2 zijn op het eerste oog onzichtbaar. Deze komen te voorschijn zodra u de eerste lade van het bureau opent. Deze bovenste laden zijn voorzien van wederom een massief houten lade waarin de diverse voorwerpen die u in een lade opbergt zijn uitgehouwen in het hout waardoor het een uniek opbergsysteem wordt. Deze laden zijn door de klant desgewenst in te delen naar persoonlijke voorkeur. Bijvoorbeeld; uw dure ‘Gouden pen’ heeft zijn unieke omtrek die exact hiervoor in de lade wordt uitgehouwen.

De laden zijn allen niet voorzien van handgrepen, maar zijn uitgevoerd met de meest exclusieve ladesystemen op dit moment. Hierdoor opent de lade zich met een kleine druk op de lade en sluit deze weer geruisloos bij een kleine aanraking.

Het blad

Het blad van deze tafel is een dikke eiken plaat uit de top van een zware eikenstam afkomstig uit Arnhem. Het breedste gedeelte is 1.20 meter. En met een lengte van 3 meter is dit een behoorlijk groot bureau te noemen. Onder het bureau blad is een luxe LED verlichting ingebouwd die met een afstandbediening en via een Smartphone is te bedienen in iedere gewenste RGB kleur.

QR-code

Via een QR-code zal het hele beeldhouw proces van begin tot einde in een Timelapse op Youtube zijn te zien. Zo krijgt de toekomstige eigenaar van dit exclusieve bureau een goed beeld van dit unieke stukje Toegepaste Kunst.

HIER krijgt u alvast een voorproefje

Zo maak je een bureau - sculptuur van hout

De signatuur

Deze is subtiel geslagen met koper in de achterste ‘poot’ van het bureau. Dit bureau is exclusief en uniek in de hele wereld. Er zal geen 2e van worden gemaakt. Het bureau wordt geleverd met certificaat van echtheid.

Bij interesse of vragen kunt u terecht bij Frank van Reij van Zwaartafelen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews