De prijs volgt zodra de tafel klaar is.

The Golden Lamborghini Table

De “GOLDEN LAMBORGHINI Tafel” dankt zijn naam aan het feit dat de gouden kleur niet gewoon geverfd is, maar wordt voorzien van echt 24K GOUD. En dat maakt deze tafel niet alleen UNIEK maar zeer zeker ook EXCLUSIEF. Jan-Carel zet met dit bijzondere project weer een nieuw masterpiece in de markt die nergens anders is te verkrijgen. Zodra de tafel gereed is zal het beeldhouwwerk worden afgevuld met een glasheldere giethars Epoxy. Hierdoor is de tafel weer gewoon te gebruiken waar deze voor is bedoeld. Als onderstel zal er worden gekozen voor een goudkleurig onderstel. Het is aan de klant zelf of hij een glimmend messing onderstel wilt of een verguld GOUDEN onderstel. Want natuurlijk ……… is alles mogelijk !!

Het hout

Deze houten Lamborghini tafel is gemaakt van gecertificeerd FSC hout afkomstig uit Indonesië. Het blad is 2 meter lang, een meter breed en 10 cm dik. Op onderstaande foto’s zien jullie de zagerij waar dit tafelblad vandaan komt. Op de rechter foto zie je het 2e blad van boven, dit is uiteindelijk deze tafel geworden.

 

SUAR hout LAMBORGHINI Table | Beeldhouwer Jan-Carel Koster
SUAR hout LAMBORGHINI Table | Beeldhouwer Jan-Carel Koster

Dit Lamborghini logo is ruim 8 cm diep met hamer en beitel uitgehouwen. Doordat het mooi diep is uitgehouwen kan Jan-Carel extra relief aanbrengen door onder de staart en de hoorn door te werken. Bekijkt u onderstaand filmpje maar eens, dit is een korte impressie van zijn werkzaamheden tot nu toe aan deze tafel.

Het houtsoort, SUAR genaamd, is qua hardheid gemakkelijk te bewerken. Alleen de structuur van deze houtsoort maakt dat deze slecht tot moeilijk is te bewerken. Dat komt omdat het kruisdradig hout is, wat inhoud dat de nerf richting waarin je dient te hakken of snijden telkens een andere richting uit gaat. Erg lastig, tot zelfs soms onmogelijk om dit hout goed te bewerken. De houtkenners onder ons weten vast waar ik het nu over heb.

Toch vind Jan-Carel dit prettig hout om mee te werken en dat is aan het resultaat wel te zien. Want zodra je het hout kent is er best mee om te gaan. Je moet alleen weten hoe ….. maar dat is overal zo mee natuurlijk.

Interesse in deze tafel?

Jan-Carel heeft deze tafel gemaakt voor de echte LAMBORGHINI liefhebber. Want het goud in combinatie met deze kleur hout is werkelijk schitterend te noemen. Juist het gebruiken van 24 karaats goud maakt deze tafel nog exclusiever. Wanneer u interesse heeft in deze tafel, dan kunt u Jan-Carel een mail sturen met uw vragen. Wanneer de tafel klaar is, dan zal de verkoop prijs op deze pagina komen te staan.

Ander Logo?

Wilt u nu geen Lamborghini logo, maar rijd u bijvoorbeeld een Ferrari of Porsche en past dat logo beter bij u? Vraag het aan Jan-Carel, hij is vast geïnteresseerd om weer een ander uniek object voor u te maken waar er geen 2e van is!! Hieronder vind u zijn mail adres en eventueel het bestelformulier wanneer u direct wilt bestellen.

EMAIL: contact@jancarelkoster.com

 

BESTELFORMULIER

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews

Pin It on Pinterest