Deze unieke natuurstenen fontein is geheel hand vervaardigd in een massief blok Diabas. Diabas is een schitterende compacte, donkere steen met diepgroene, bijna zwarte tinten. De steen is afkomstig uit het zuiden van Duitsland en is niet heel gangbaar.

De fontein is zo gemaakt dat hij perfect past in een hoek van een toiletgedeelte. De doorsnee van het wasgedeelte is ca 30cm en de RVS afvoer is onzichtbaar weggewerkt in de steen die onder het wasgedeelte is uitgehold. Het RVS ophangsysteem is hierin verwerkt. E.e.a. is zeer eenvoudig te monteren door het eenvoudig uitgedachte systeem waarbij de afvoer in de muur moet worden verwerkt. Hierdoor krijgt het geheel wel een schitterende uitstraling die samen met een waterkraan uit de muur een zeer natuurlijke uitstraling geeft.

De fontein is leverbaar in diverse formaten zoals deze grote broer die past schitterend in een badkamer. Buiten is deze fontein bijvoorbeeld een zeer mooie aanvulling in een tuinhuis of serre.

Leverbaar in diverse soorten steen
De handgemaakte natuurstenen fontein is leverbaar in diverse soorten steen. De uitvoering is telkens weer afhankelijk van de wensen van de klant. Het ontwerp wordt op maat gemaakt en aan de hand hiervan een juiste steen hiervoor gekozen. De fontein is uitvoerbaar in diverse soorten marmer, en zelfs in edelsteen. Hier een paar soorten edelsteen die de badkamer of toilet een unieke natuurlijke uitstraling geven. Zelfs een bijpassend bad uit edelsteen behoort tot de mogelijkheden. Zie hier de uitvoering van een 3 persoons bad in Labradorite.

Kijk voor meer toepassingen op www.gemstonesculptures.com

Bij vragen over toepassingen, prijzen of leveringen cq levertijden kunt u mij bereiken via info@jancarelkoster.com Ik sta u graag te woord.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews