UNIEKE TAFELS, PERSOONLIJKE EN HANDGEMAAKT!
IK MAAK UNIEKE TAFELS OP MAAT, GEPERSONALISEERDE EN HANDGEMAAKT. IEDERE DENKBARE AFBEELDING KAN IN EEN BLAD WORDEN UITGEHOUWEN. OF DIT NU IN EIKEN HOUT IS OF BIJVOORBEELD IN SUAR HOUT, ALLES IS MOGELIJK.

Natuurlijk is het niet erg handig om de uitsnede te laten zoals die is, omdat dan de tafel gedeeltelijk niet meer te gebruiken is. Daarom wordt de uitsnede afgegoten met een Epoxy Giethars die zowel een matte als een High Gloss uitstraling kan krijgen. Op deze manier ontstaat er weer een vlakke tafel waarin een 3D effect zichtbaar is van een bedrijfslogo of iets dergelijks.

Leuke ideeën voor in een tafel zijn bijvoorbeeld om de namen van de kinderen op hun plek uit te snijden. Of uw familiewapen ……. ! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden te bedenken om uw tafel uniek en persoonlijk te maken en dit op een ambachtelijke wijze uit te laten werken.

Kijk, zo gaat het in zijn werk:

HEET U BIJVOORBEELD DEN UIJL, DAN IS DIT OOK EEN LEUK IDEE ….. 🙂

Zwaartafelen | Den Uijl

Een andere unieke mogelijkheid is om uw logo extra diep uit te houwen in een 8 cm dik eiken houten blad en daarna met een high gloss Epoxy af te gieten zodat er een hygiënisch oppervlak ontstaat, zoals in deze tafel / werkblad van The Sea Shepherd Tattoo shop in Amsterdam. Deze is afgegoten met een zogenaamde soft top om krassen en dergelijke te voorkomen. Op deze manier heeft u een superstrak, hygiënisch werkblad met toch uw eigen 3D afbeelding erin verwerkt. Zeker bij een Tattoo shop is hygiene belangrijk om de goedkeuring te verkrijgen van de GGD.

Sea Shepherd Tattoo | Geert Vons

Sea Shepherd Tattoo | Geert Vons

WILT U OOK ZO EEN UNIEKE HANDGEMAAKTE TAFEL, DAN KUNT U CONTACT OPNEMEN MET MIJ VIAINFO@JANCARELKOSTER.COM

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beeldhouwer Jan Carel Koster
Average rating:  
 0 reviews

Pin It on Pinterest